לןגן

לחמניות סהרונים בציפוי מים פעמיים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 13/11/2020 | 11:04
לחמניות סהרונים בציפוי  מים פעמיים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כל כדור מרדדים

  2. מגלגלים כרולדה

  3. חצי מהבצק

  4. בחצי השני עם מכשיר חיתוך צורה או סכין

  5. חותכים רצועות

  6. ממשיכים לגלגל את

  7. הבצק על הרצועות

  8. ומקפלים כסהרון

  9. מכינים את כל הכדורים

  10. באותה הדרך

  11. שמים בתבנית מרופדת

  12. מורחים עם מברשת

  13. על הלחמניות מים

  14. התפחה של 15/20 דקות

  15. שוב מורחים אותם במים

  16. לפני ההכנסה לתנור

  17. 180 מעלות

  18. כחצי שעה