אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

270
צפיות

פוקאצ'ה בטעמים שונים

המתכון של
פוקאצ'ה בטעמים שונים

פוקאצ'ה תמיד טעימה מתאימה לכל ארוחה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח לבן או כוסמין לבן מנופה
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/3 כוס שמן זית
  • כף מלח
  • 2 ו 3/4 כוסות מים
  • 2 כפות סובין חיטה או סובין שיבולת שועל
  • ניתן לתבל את הבצק עם כף גדושה עלי טימין .
  • 1. עגבניות מרוסקות מתובלות בפלפל צ'ילי קצוץ, מלח , כפית שום כתוש, פפריקה חריפה ומעט שמן זית.
  • 2. רוטב פסטו שמכינים בבית מעלי בזיליקום , אגוזים , מלח , שמן זית , שום.
  • 3. זעתר מעורב עם שמן זית בנדיבות .
אופן ההכנה
  • 0

    לשים את כל חומרי הבצק מלבד סובין החיטה לבצק אחיד כ 8 דקות לישה במיקסר או בידיים. .


  • 1

    מוסיפים את סובין החיטה . .


  • 2

    משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק, מכסים בניילון נצמד או במגבת .


  • 3

    ומתפיחים פעמיים. .


  • 4

    מחממים תנור ל200 מעלות . .


  • 5

    משמנים או מקמחים משטח עבודה , יוצרים כדורים ומניחים . .


  • 6

    מרדדים כל כדור לאורך לקבלת צורת הפוקאצ'ה , מטביעים עם האצבעות שקעים בבצק ומורחים ברוטב הרצוי. .


  • 7

    אופים עד להזהבה קלה על אבן שמוט לקבלת תחתית פריכה או על תבנית מחוררת ייעודית לפיצה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


0

לשים את כל חומרי הבצק מלבד סובין החיטה לבצק אחיד כ 8 דקות לישה במיקסר או בידיים. .


1

מוסיפים את סובין החיטה . .


2

משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק, מכסים בניילון נצמד או במגבת .


3

ומתפיחים פעמיים. .


4

מחממים תנור ל200 מעלות . .


5

משמנים או מקמחים משטח עבודה , יוצרים כדורים ומניחים . .


6

מרדדים כל כדור לאורך לקבלת צורת הפוקאצ'ה , מטביעים עם האצבעות שקעים בבצק ומורחים ברוטב הרצוי. .


7

אופים עד להזהבה קלה על אבן שמוט לקבלת תחתית פריכה או על תבנית מחוררת ייעודית לפיצה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים