לןגן

פוקאצ'ה בטעמים שונים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 03/11/2020 | 14:50
פוקאצ'ה בטעמים שונים

תקציר המתכון: פוקאצ'ה תמיד טעימה מתאימה לכל ארוחה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק מלבד סובין החיטה לבצק אחיד כ 8 דקות לישה במיקסר או בידיים.

  2. מוסיפים את סובין החיטה .

  3. משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק, מכסים בניילון נצמד או במגבת

  4. ומתפיחים פעמיים.

  5. מחממים תנור ל200 מעלות .

  6. משמנים או מקמחים משטח עבודה , יוצרים כדורים ומניחים .

  7. מרדדים כל כדור לאורך לקבלת צורת הפוקאצ'ה , מטביעים עם האצבעות שקעים בבצק ומורחים ברוטב הרצוי.

  8. אופים עד להזהבה קלה על אבן שמוט לקבלת תחתית פריכה או על תבנית מחוררת ייעודית לפיצה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.