אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כף מלח
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • חצי כוס סוכר
  • 2 כוסות מים חמים
  • ותוך כדי ערבוב של החומרים הנ"ל, להוסיף חצי כוס שמן.
אופן ההכנה
  • 1

    לציפוי כתשתי שום (בערך 5-7 שיני שום).


  • 2

    הוספתי שמן זית, מלח ותבלינים (פלפל שחור, זעתר וטימין).


  • 3

    ו...יצרתי כדורים שמתי ציפוי, ולתנור.


  • 4

    אגב - כדי שהלחמניות לא יהיו יבשות ישר שמוציאים מהתנור אני שמה שוב קצת מהשמן..


1

לציפוי כתשתי שום (בערך 5-7 שיני שום).


2

הוספתי שמן זית, מלח ותבלינים (פלפל שחור, זעתר וטימין).


3

ו...יצרתי כדורים שמתי ציפוי, ולתנור.


4

אגב - כדי שהלחמניות לא יהיו יבשות ישר שמוציאים מהתנור אני שמה שוב קצת מהשמן..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים