אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

184
צפיות

לחמניות עגולות בציפוי של הברשת מים(פעמים)

המתכון של
לחמניות עגולות בציפוי של הברשת מים(פעמים)

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק
  • 4 כוסות קמח
  • כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • חצי כף משפר אפיה
  • כוס וחצי מים חמימים
אופן ההכנה
  • 1

    לשים הכל יחד כ5 דקות.


  • 2

    מוסיפים כפית מלח.


  • 3

    ולשים כ3 דקות נוספות.


  • 4

    מנוחה כשעה.


  • 5

    מחממים תנור.


  • 6

    ל180 מעלות.


  • 7

    מורידים בצק.


  • 8

    למישטח עבודה.


  • 9

    להוציא אוויר.


  • 10

    מחלקים את.


  • 11

    הבצק לכדורים.


  • 12

    מעצבים כל כדור.


  • 13

    לצורה עגולה של לחמניה.


  • 14

    ושמים בתבנית מרופדת.


  • 15

    מברישים מים על הכדורים.


  • 16

    מנוחה כחצי שעה.


  • 17

    או עד הכפלת כמות הבצק.


  • 18

    מתיזים שוב מים.


  • 19

    על כל הלחמניות.


  • 20

    מכניסים לתנור.


  • 21

    כ25/30 דקות.


  • 22

    שהלחמניות משחימות.


1

לשים הכל יחד כ5 דקות.


2

מוסיפים כפית מלח.


3

ולשים כ3 דקות נוספות.


4

מנוחה כשעה.


5

מחממים תנור.


6

ל180 מעלות.


7

מורידים בצק.


8

למישטח עבודה.


9

להוציא אוויר.


10

מחלקים את.


11

הבצק לכדורים.


12

מעצבים כל כדור.


13

לצורה עגולה של לחמניה.


14

ושמים בתבנית מרופדת.


15

מברישים מים על הכדורים.


16

מנוחה כחצי שעה.


17

או עד הכפלת כמות הבצק.


18

מתיזים שוב מים.


19

על כל הלחמניות.


20

מכניסים לתנור.


21

כ25/30 דקות.


22

שהלחמניות משחימות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים