אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

404
צפיות

לחוח אשכנזי..

המתכון של
לחוח אשכנזי..

כדי להנעים את הזמן..עם הילדים, וגם כדי לגוון... החלטנו להכין לחוח.. משפחה אשכנזית..אבל תראו איך יצא..;)

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כף וחצי מלח
  • קילו קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים
אופן ההכנה
  • 1

    9 כוסות מים (חד-פעמי).


  • 2

    להקציף וכל פעם להוסיף כוס מים אחת,.


  • 3

    עד שהעיסה בלי גושים--ועם בועות..


  • 4

    מטגנים במחבת עבה, נירוסטה, על אש גדולה..


  • 5

    רק בפעם הראשונה לשים שמן..


  • 6

    מטגנים כשהמחבת מכוסה..


  • 7

    אחרי כל לחוח לשטוף (כדי לקרר) את תחתית המחבת..


  • 8

    תאכלו עם מתבלים..יוצא מעדן!!.


  • 9

    בתאבון!.


1

9 כוסות מים (חד-פעמי).


2

להקציף וכל פעם להוסיף כוס מים אחת,.


3

עד שהעיסה בלי גושים--ועם בועות..


4

מטגנים במחבת עבה, נירוסטה, על אש גדולה..


5

רק בפעם הראשונה לשים שמן..


6

מטגנים כשהמחבת מכוסה..


7

אחרי כל לחוח לשטוף (כדי לקרר) את תחתית המחבת..


8

תאכלו עם מתבלים..יוצא מעדן!!.


9

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים