לןגן

לחוח אשכנזי..

מאת: רותי , פורסם: 29/10/2020 | 00:22
לחוח אשכנזי..

תקציר המתכון: כדי להנעים את הזמן..עם הילדים, וגם כדי לגוון... החלטנו להכין לחוח.. משפחה אשכנזית..אבל תראו איך יצא..;)

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 9 כוסות מים (חד-פעמי)

  2. להקציף וכל פעם להוסיף כוס מים אחת,

  3. עד שהעיסה בלי גושים--ועם בועות.

  4. מטגנים במחבת עבה, נירוסטה, על אש גדולה.

  5. רק בפעם הראשונה לשים שמן.

  6. מטגנים כשהמחבת מכוסה.

  7. אחרי כל לחוח לשטוף (כדי לקרר) את תחתית המחבת.

  8. תאכלו עם מתבלים..יוצא מעדן!!

  9. בתאבון!