ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי קג קמח רגיל (אני הכנתי עם כוסמין לבן)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לסים את כל המרכיבים בקערה.
-
1
לערבב עם כף עץ למשך לא יותר מדקה!! אם עדיין יש גושים להוסיף מעט מים, שימו לב לא להתפתות לערבב מעבר לדקה! .
-
2
להשאיר את הבצק בקערה ולכסות אותה בניילון נצמד + מגבת למשך הלילה.
-
3
לחמם תנור על 220 מעלות.
-
4
להעביר את הבצק למשטח מקומח מאוד ולקפל אותו לבפנוכו .
-
5
לחלק ל 3 וליצור מכל גוש נקניק .
-
6
לעשות פנסים עם סכין בבצק ולהניח אותם על נייר אפייה.
-
7
להכניס לתנור שחומם מראש לאפייה של 30 דק בערך או עד שמזהיב ומשחים יפה.
-
8
מומלץ לשים במגש התחתון ביותר כמה קוביות קרח שיצרו אדים בתנור בזמן האפייה.
-
9
יוצא מעולה, כל הקרדיט לקרן אגם על מתכונים מעולים באפייה! .
0
לסים את כל המרכיבים בקערה.
1
לערבב עם כף עץ למשך לא יותר מדקה!! אם עדיין יש גושים להוסיף מעט מים, שימו לב לא להתפתות לערבב מעבר לדקה! .
2
להשאיר את הבצק בקערה ולכסות אותה בניילון נצמד + מגבת למשך הלילה.
3
לחמם תנור על 220 מעלות.
4
להעביר את הבצק למשטח מקומח מאוד ולקפל אותו לבפנוכו .
5
לחלק ל 3 וליצור מכל גוש נקניק .
6
לעשות פנסים עם סכין בבצק ולהניח אותם על נייר אפייה.
7
להכניס לתנור שחומם מראש לאפייה של 30 דק בערך או עד שמזהיב ומשחים יפה.
8
מומלץ לשים במגש התחתון ביותר כמה קוביות קרח שיצרו אדים בתנור בזמן האפייה.
9
יוצא מעולה, כל הקרדיט לקרן אגם על מתכונים מעולים באפייה! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים