לןגן

באגט מושלם וקראנצ׳י

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 19/10/2020 | 00:53
באגט מושלם וקראנצ׳י

תקציר המתכון: באגט אלוהי - מתכון של קרן אגם נשואה למאפייה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסים את כל המרכיבים בקערה

  2. לערבב עם כף עץ למשך לא יותר מדקה!! אם עדיין יש גושים להוסיף מעט מים, שימו לב לא להתפתות לערבב מעבר לדקה!

  3. להשאיר את הבצק בקערה ולכסות אותה בניילון נצמד + מגבת למשך הלילה

  4. לחמם תנור על 220 מעלות

  5. להעביר את הבצק למשטח מקומח מאוד ולקפל אותו לבפנוכו

  6. לחלק ל 3 וליצור מכל גוש נקניק

  7. לעשות פנסים עם סכין בבצק ולהניח אותם על נייר אפייה

  8. להכניס לתנור שחומם מראש לאפייה של 30 דק בערך או עד שמזהיב ומשחים יפה

  9. מומלץ לשים במגש התחתון ביותר כמה קוביות קרח שיצרו אדים בתנור בזמן האפייה

  10. יוצא מעולה, כל הקרדיט לקרן אגם על מתכונים מעולים באפייה!