חלות רכות וטעימות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 16:12
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
הבצק
-
4 כוסות קמח
-
כוס וחצי מים חמימים
-
כף שמרים
-
חצי כף משפר אפיה
-
2 כפות סוכר
-
3 כפות שמן
-
כפית גדושה מלח
-
בקערת המיקסר שמים
-
קמח.שמן.שמרים
-
ומשפר אפיה סוכר
-
וכוס מים
-
מתחילים ללוש
-
ומוסיפים בהדרגה
-
את חצי כוס מים שנשארו
-
לאחר כ7 דקות
-
מוסיפים את המלח
-
וממשיכים ללוש
-
ל2 דקות נוספות
-
מכסים בנילון ומגבת
-
מנוחה כשעה
-
מחלקים את הבצק ל4 כדורים
-
את כדור מחלקים
-
ל3 חלקים שווים
אופן הכנה
-
מרדדים כל חלק
-
לעלה דק
-
ומגלגלים כרולדה
-
כך מכינים את ה2 נותרים
-
יוצרים מ3 החלקים צמה
-
מניחים בתבנית
-
כך מכינים את 3
-
הכדורים הנותרים
-
מורחים ביצה
-
ומפזרים שומשום
-
מנוחה 40/50 דקות
-
מחממים תנור
-
180 מעלות
-
כ30 דקות