הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמערבבים את כל מצרכי הבצק (עדיף במיקסר) לבצק חלק שנפרד מהדפנות לפחות 10 דקות ומניחים להתפחה כשעה.
מכינים את תערובת השום.
לוקחים את הבצק, מחלקים אותו לחלקים שווים ומכדררים אותם לכדור, טובלים בתערובת השום ומסדרים בתבניות חד פעמיות, בשכבה אחת.
מתפיחים כחצי שעה ואופים בחום של 200 מעלות כחצי שעה .
אפשר למרוח שוב מתערובת השום (במידה ונשאר).
בתאבון.