ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
*פוקצ"ה:*.
-
2
1/2 קג קמח מנופה.
-
3
3 כפות שמרים יבשים.
-
4
2.5 כוסות מים פושרים.
-
5
ללוש במיקסר 2 דקות...
-
6
יוצא ממש דליל אז מוסיפים עוד קצת קמח כשליש כוס .
-
7
ועוד כף מלח.
-
8
יוצא בצק מאוד רך ודביק וסביר.
-
9
לשים עוד כ10 דקות....
-
10
ואז לשים קמח בידיים ולהוציא לקערה עם מעט קמח.
-
11
להתפיח עד להכפלה.
-
12
ולהעביר עם ידיים מקומחות לתבנית לתת תפיחות להורדת הנפח...לנעוץ אצבעות ליצירת בורות...
-
13
לפזר גבישי שום זעתר מלח ושמן זית.
-
14
להתפיח עוד כ10דק.
-
15
להכניס ל200 מעלות כ25 דק.
-
16
יוצא קריספי בחוץ ורך ממש בפנים.
1
*פוקצ"ה:*.
2
1/2 קג קמח מנופה.
3
3 כפות שמרים יבשים.
4
2.5 כוסות מים פושרים.
5
ללוש במיקסר 2 דקות...
6
יוצא ממש דליל אז מוסיפים עוד קצת קמח כשליש כוס .
7
ועוד כף מלח.
8
יוצא בצק מאוד רך ודביק וסביר.
9
לשים עוד כ10 דקות....
10
ואז לשים קמח בידיים ולהוציא לקערה עם מעט קמח.
11
להתפיח עד להכפלה.
12
ולהעביר עם ידיים מקומחות לתבנית לתת תפיחות להורדת הנפח...לנעוץ אצבעות ליצירת בורות...
13
לפזר גבישי שום זעתר מלח ושמן זית.
14
להתפיח עוד כ10דק.
15
להכניס ל200 מעלות כ25 דק.
16
יוצא קריספי בחוץ ורך ממש בפנים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים