ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
5-7 כוסות מים פושרים (השתמשתי בכוס מדידה)
-
כוס שמן קנולה (השתמשתי בכוס מדידה)
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים קמח מנופה עם שמרים יבשים ומערבבים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את המים בהדרגה ולשים לבצק שלא יהיה רטוב מידי ודביקי..
-
2
מוסיפים כוס שמן ומלח ולשים עד לקלת בצק אחיד ורך. מכסים ושמים להתפחה של 40 דקות או עד שמכפיל את נפחו..
-
3
לשים שוב ונותנים להתפחה. (אני מתפיחה 3 פעמים).
-
4
לאחר ההתפחה השנייה מכינים חלות בצורת מפתח ונותנים לתפיחה כ-20 דקות..
-
5
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות בערך חצי שעה, או עד שהחלות מקבלות .
-
6
צבע זהוב חום..
-
7
בהצלחה ופרנסה טובה לכולם..
1
בקערה שמים קמח מנופה עם שמרים יבשים ומערבבים, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את המים בהדרגה ולשים לבצק שלא יהיה רטוב מידי ודביקי..
2
מוסיפים כוס שמן ומלח ולשים עד לקלת בצק אחיד ורך. מכסים ושמים להתפחה של 40 דקות או עד שמכפיל את נפחו..
3
לשים שוב ונותנים להתפחה. (אני מתפיחה 3 פעמים).
4
לאחר ההתפחה השנייה מכינים חלות בצורת מפתח ונותנים לתפיחה כ-20 דקות..
5
מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות בערך חצי שעה, או עד שהחלות מקבלות .
6
צבע זהוב חום..
7
בהצלחה ופרנסה טובה לכולם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים