ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1) לנפות את הקמח .
-
2
2) להוסיף את השמרים ולערבב.
-
3
3) להוסיף סוכר ומלח ולערבב .
-
4
4) להוסיף את השמן .
-
5
5) להוסיף את המים תוך כדי לישה בהדרגה .
-
6
6) ליצור כדור יפה לעטוף המגבת מטבח להתפיח כ 40 דק .
-
7
7) ליצור צורה לפי בחירה לתת תפיחה שוב של 30 דק .
-
8
8) להדליק תנור על 180•.
-
9
9) למרוח ביצה ולפזר שומשום .
-
10
לאפות כ חצי שעה עד שמשחים. .
-
11
שבת שלום😊.
-
12
לאפות .
1
1) לנפות את הקמח .
2
2) להוסיף את השמרים ולערבב.
3
3) להוסיף סוכר ומלח ולערבב .
4
4) להוסיף את השמן .
5
5) להוסיף את המים תוך כדי לישה בהדרגה .
6
6) ליצור כדור יפה לעטוף המגבת מטבח להתפיח כ 40 דק .
7
7) ליצור צורה לפי בחירה לתת תפיחה שוב של 30 דק .
8
8) להדליק תנור על 180•.
9
9) למרוח ביצה ולפזר שומשום .
10
לאפות כ חצי שעה עד שמשחים. .
11
שבת שלום😊.
12
לאפות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים