ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 וחצי כוסות מים בכוס חד פעמי שתיה חמה
-
-
תבנית חד פעמי עגולה בכל גודל שאתן רוצות להכין את הקערה
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלתת בצק נעים.
-
3
לכסות ולהתפיח פעמיים .
-
4
לקחת את התבנית לכסות עם נייר אפיה .
-
5
את הבצק צריך לרדד לא דק בינוני .
-
6
להניח על התבנית ולהדק עם הידיים .
-
7
לתת לנוח שיתפחו קצת .
-
8
לחמם תנור 200 מעלות .
-
9
למרוח אפשר ביצה עם שומשום או מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולהכניס לתנור לאפיה עד לקבלת צבע חום.
-
10
להוציא את התבנית עם הנייר אפיה ולהפוך את הקערה ולהמשיך לאפות שבחלק הפנימי גם יאפה.
-
11
להוציא לתת להתקרר קצת ולהכניס שוב לתנור לעוד כמה דקות שהקערתתקשה מעט.
-
12
בהצלחה .
1
לשים בקערה שמרים,סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה .
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלתת בצק נעים.
3
לכסות ולהתפיח פעמיים .
4
לקחת את התבנית לכסות עם נייר אפיה .
5
את הבצק צריך לרדד לא דק בינוני .
6
להניח על התבנית ולהדק עם הידיים .
7
לתת לנוח שיתפחו קצת .
8
לחמם תנור 200 מעלות .
9
למרוח אפשר ביצה עם שומשום או מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולהכניס לתנור לאפיה עד לקבלת צבע חום.
10
להוציא את התבנית עם הנייר אפיה ולהפוך את הקערה ולהמשיך לאפות שבחלק הפנימי גם יאפה.
11
להוציא לתת להתקרר קצת ולהכניס שוב לתנור לעוד כמה דקות שהקערתתקשה מעט.
12
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים