מערבבים את כל מרכיבי הבצק (בלי מרגינה) לבצק קצת דביק ונותנים לו לנוח כשעה, לשים שוב את הבצק ונותנים לו התפחה נוספת של חצי שעה.
2
ממיסים את המרגינה ושופכים קצת על משטח העבודה.
3
מחלקים את הבצק לשני חלקים, לוקחים את החצי הראשון ושמים אותו על המרגרינה, מרטיבים את הידיים עם המרגרינה ופותחים את הבצק, מורחים מרגרינה ומגלגים, חותכים חתיכות בגודל של 5 ס"מ ומסדרים בתוך סיר גחנון שמרחנו בו מרגרינה, עושים אותו הדבר עם הבצק השני ומשאירים את הבצק להתפחה עם מכסה סגור שגם בו מרחנו מרגרינה.
4
אופים בחום של 180 מעלות כשעה.
5
אם הבצק לא השחים, פותחים את הסיר ונותנים לו לאפות בתנור בלי המכסה.
6
(לגרסה של קובנה חומה, מורידים את החום ל-100 מעלות ואופים כל הלילה).
7
בתאבון.
1
מערבבים את כל מרכיבי הבצק (בלי מרגינה) לבצק קצת דביק ונותנים לו לנוח כשעה, לשים שוב את הבצק ונותנים לו התפחה נוספת של חצי שעה.
2
ממיסים את המרגינה ושופכים קצת על משטח העבודה.
3
מחלקים את הבצק לשני חלקים, לוקחים את החצי הראשון ושמים אותו על המרגרינה, מרטיבים את הידיים עם המרגרינה ופותחים את הבצק, מורחים מרגרינה ומגלגים, חותכים חתיכות בגודל של 5 ס"מ ומסדרים בתוך סיר גחנון שמרחנו בו מרגרינה, עושים אותו הדבר עם הבצק השני ומשאירים את הבצק להתפחה עם מכסה סגור שגם בו מרחנו מרגרינה.
4
אופים בחום של 180 מעלות כשעה.
5
אם הבצק לא השחים, פותחים את הסיר ונותנים לו לאפות בתנור בלי המכסה.
6
(לגרסה של קובנה חומה, מורידים את החום ל-100 מעלות ואופים כל הלילה).