תקציר המתכון: פיתות רכות וטעימות בקלי קלות
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה.
ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד.
להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20
לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח.
לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן.
כל צד 2-3 דקות.
לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם.