לןגן

פיתות במחבת

מאת: מישל שושני, פורסם: 10/01/2020 | 14:53
פיתות במחבת

תקציר המתכון: פיתות רכות וטעימות בקלי קלות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את המלח להוסיף לקראת סוף הלישה.

  2. ללוש את כל המצרכים כ-10 דקות במיקסר. לכסות בנילון נצמד.

  3. להתפיח עד הכפלת הנפח. לאחר מכן לחלק לעיגולים בערך 18-20

  4. לרדד לפיתות ולתת שוב לתפוח.

  5. לחמם מחבת בחום גבוה ולהוריד מעט את החום ולשים את הפיתה בצד שהיה מונח על השולחן.

  6. כל צד 2-3 דקות.

  7. לכסות במגבת את הפיתות. ניתן להקפיא מיד ולהוציא ולחמם.