אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,659
צפיות

לחם שיפון וקמח מלא

המתכון של
לחם שיפון וקמח מלא

טעים יותר בריא יותר

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לחם שיפון וקמח מלא 🍞
  • מצרכים הדרושים
  • גרם 375 קמח שיפון =3 1/4 כוסות לשתייה חמה
  • 375 קמח מלא =3 1/4 כוסות לשתייה חמה
  • 1 וחצי כף
  • שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כף מלח
  • 780 מ"ל מים פושרים =3 1/4 כוסות לשתייה חמה
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) מכניסים לקערת המיקסר את שני סוגי הקמחים ,מלח ומערבבים.


  • 3

    2) מוסיפים את השמרים סוכר חום ואת המים ומערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד וזה בסדר .


  • 4

    3)מקמחים קערה ושמים את הבצק מכסים ומתפיחים לשעה וחצי .


  • 5

    4)אחרי שעה וחצי מוציאים את האוויר ושוקלים את הבצק ומחלקים ל שני חלקים שווים .


  • 6

    5) מגלגלים כל חתיכה לכיכר מניחים אותם על תבנית אינגליש קייק 27/11 מכסים במגבת ל20 דק .


  • 7

    ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ40 עד 45דק.


1

.


2

1) מכניסים לקערת המיקסר את שני סוגי הקמחים ,מלח ומערבבים.


3

2) מוסיפים את השמרים סוכר חום ואת המים ומערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד וזה בסדר .


4

3)מקמחים קערה ושמים את הבצק מכסים ומתפיחים לשעה וחצי .


5

4)אחרי שעה וחצי מוציאים את האוויר ושוקלים את הבצק ומחלקים ל שני חלקים שווים .


6

5) מגלגלים כל חתיכה לכיכר מניחים אותם על תבנית אינגליש קייק 27/11 מכסים במגבת ל20 דק .


7

ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ40 עד 45דק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים