לןגן

לחם שיפון וקמח מלא

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/11/2019 | 13:13
לחם שיפון וקמח מלא

תקציר המתכון: טעים יותר בריא יותר

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים לקערת המיקסר את שני סוגי הקמחים ,מלח ומערבבים

  2. 2) מוסיפים את השמרים סוכר חום ואת המים ומערבלים עד לקבלת בצק רך מאוד וזה בסדר

  3. 3)מקמחים קערה ושמים את הבצק מכסים ומתפיחים לשעה וחצי

  4. 4)אחרי שעה וחצי מוציאים את האוויר ושוקלים את הבצק ומחלקים ל שני חלקים שווים

  5. 5) מגלגלים כל חתיכה לכיכר מניחים אותם על תבנית אינגליש קייק 27/11 מכסים במגבת ל20 דק

  6. ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ40 עד 45דק