אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

3,250
צפיות

בייגלה 🥨קריספי בחוץ ורך בפנים טעים

המתכון של
בייגלה 🥨קריספי בחוץ ורך בפנים טעים

עם חמאה זה פשוט מושלם 👌

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • ½ ק"ג קמח
  • 1 כף שטוחה שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 300 מ"ל מים שווה
  • כוס ורבע מים פורשים
  • כפית מלח
  • לטבילה
  • סיר מים
  • חצי כוס סוכר לקרמל
  • 2 כפות שטוחות אבקת סודה
  • שומשום לפיזור
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1)מכניסים לקערת המיקסר הכל יחד מערבלים למשך 5 דקות..


  • 3

    לסיום להוסיף כפית מלח ולהמשיך בערבול לעוד 5 דקות.


  • 4

    2)להעביר את הבצק ל קערת התפחה ל20 דק .


  • 5

    3) אחרי 20 דק שוקלים את הבצק ומחלקים ל 10 כדורים .


  • 6

    4)כל עיגול של בצק מגלגלים לנחש באורך 50 ס"מ וחותכים את הנחש לשני נחשים וללפף אחד סביב השני בצורה של בורג. לסגור לעיגול, לסגור היטב שלא יתפרק במים..


  • 7

    5)בסיר להרתיח מים, למלא את הסיר עד לגובה הידיות..


  • 8

    בזמן שהמים רותחים,להמיס במחבת ½ כוס סוכר לקרמל. לא לערבב רק לנער את המחבת.


  • 9

    שהסוכר לא ישרף.


  • 10

    לאחר שהמים רתחו, להנמיך את האש ולהעביר את הקרמל למים- שימו לב- להתרחק מהסיר עם הפנים.. הקרמל קופץ ועף לכל הכיוונים, להשתדל להרחיק את הפנים והגוף. להעביר את הקרמל לאט ובזהירות..


  • 11

    לערבב ולהוסיף 2 כפות שטוחות אבקת סודה לשתיה. לערבב. להעלות את האש לגובה בינוני כדקה ולכבות את האש.


  • 12

    להכניס את הבייגלה למים, אחד אחד .


  • 13

    ולהוציא את הבייגלה מהמים עם כף מחוררת להניח לתבנית מרופדת בנייר אפיה..


  • 14

    לפזר על הבייגלה מיד עם היציאה מהמים מה שאוהבים- מלח גס, זעתר, שומשום וכו'..


  • 15

    להעביר לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך20 דקות, עד להשחמה..


1

.


2

1)מכניסים לקערת המיקסר הכל יחד מערבלים למשך 5 דקות..


3

לסיום להוסיף כפית מלח ולהמשיך בערבול לעוד 5 דקות.


4

2)להעביר את הבצק ל קערת התפחה ל20 דק .


5

3) אחרי 20 דק שוקלים את הבצק ומחלקים ל 10 כדורים .


6

4)כל עיגול של בצק מגלגלים לנחש באורך 50 ס"מ וחותכים את הנחש לשני נחשים וללפף אחד סביב השני בצורה של בורג. לסגור לעיגול, לסגור היטב שלא יתפרק במים..


7

5)בסיר להרתיח מים, למלא את הסיר עד לגובה הידיות..


8

בזמן שהמים רותחים,להמיס במחבת ½ כוס סוכר לקרמל. לא לערבב רק לנער את המחבת.


9

שהסוכר לא ישרף.


10

לאחר שהמים רתחו, להנמיך את האש ולהעביר את הקרמל למים- שימו לב- להתרחק מהסיר עם הפנים.. הקרמל קופץ ועף לכל הכיוונים, להשתדל להרחיק את הפנים והגוף. להעביר את הקרמל לאט ובזהירות..


11

לערבב ולהוסיף 2 כפות שטוחות אבקת סודה לשתיה. לערבב. להעלות את האש לגובה בינוני כדקה ולכבות את האש.


12

להכניס את הבייגלה למים, אחד אחד .


13

ולהוציא את הבייגלה מהמים עם כף מחוררת להניח לתבנית מרופדת בנייר אפיה..


14

לפזר על הבייגלה מיד עם היציאה מהמים מה שאוהבים- מלח גס, זעתר, שומשום וכו'..


15

להעביר לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך20 דקות, עד להשחמה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים