אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

7,211
צפיות

לחם טחינה בטעם אגוזי

המתכון של
לחם טחינה בטעם אגוזי

הטחינה אינה מורגשת בטעם בכלל !!

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס טחינה גולמית ( חד פעמי השקוף )
  • 4 בצים לארג'
  • כפית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס אגוזי מלך טחונים ( אפשר שקדים לא קלויים טחונים)
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • כוס צימוקים
  • רבע כפית מלח
  • 2 כפות סילאן טיבעי
  • 2 כפות שומשום חום אפשר לבן
אופן ההכנה
  • 1

    הלחם הוא ללא קמח מאוד בריא !.


  • 2

    בקערה נכניס את הבצים,הטחינה הסילאן והמלח ונטרוף במטרפה ידנית ...כעת נוסיף את האגוזים הטחונים...אגוזים קצוצים ( תשאירו קצת לקישוט מעל הלחם) 2 כפות שומשום חום ...אבקת אפייה וצימוקים...נטרוף הכל ביחד...נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה נפזר שומשום חום ואגוזים קצוצים ...נאפה בחום 170 מעלות כ 35 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש..נשלוף את הלחם בעזרת הנייר אפייה ונניח להצטנן על רשת תנור ....


  • 3

    ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו ...הטעם גן עדן מבטיחה ❤.


1

הלחם הוא ללא קמח מאוד בריא !.


2

בקערה נכניס את הבצים,הטחינה הסילאן והמלח ונטרוף במטרפה ידנית ...כעת נוסיף את האגוזים הטחונים...אגוזים קצוצים ( תשאירו קצת לקישוט מעל הלחם) 2 כפות שומשום חום ...אבקת אפייה וצימוקים...נטרוף הכל ביחד...נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה נפזר שומשום חום ואגוזים קצוצים ...נאפה בחום 170 מעלות כ 35 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש..נשלוף את הלחם בעזרת הנייר אפייה ונניח להצטנן על רשת תנור ....


3

ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו ...הטעם גן עדן מבטיחה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים