3/4 כוס אגוזי מלך טחונים ( אפשר שקדים לא קלויים טחונים)
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כוס צימוקים
רבע כפית מלח
2 כפות סילאן טיבעי
2 כפות שומשום חום אפשר לבן
אופן ההכנה
1
הלחם הוא ללא קמח מאוד בריא !.
2
בקערה נכניס את הבצים,הטחינה הסילאן והמלח ונטרוף במטרפה ידנית ...כעת נוסיף את האגוזים הטחונים...אגוזים קצוצים ( תשאירו קצת לקישוט מעל הלחם) 2 כפות שומשום חום ...אבקת אפייה וצימוקים...נטרוף הכל ביחד...נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה נפזר שומשום חום ואגוזים קצוצים ...נאפה בחום 170 מעלות כ 35 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש..נשלוף את הלחם בעזרת הנייר אפייה ונניח להצטנן על רשת תנור ....
3
ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו ...הטעם גן עדן מבטיחה ❤.
1
הלחם הוא ללא קמח מאוד בריא !.
2
בקערה נכניס את הבצים,הטחינה הסילאן והמלח ונטרוף במטרפה ידנית ...כעת נוסיף את האגוזים הטחונים...אגוזים קצוצים ( תשאירו קצת לקישוט מעל הלחם) 2 כפות שומשום חום ...אבקת אפייה וצימוקים...נטרוף הכל ביחד...נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה נפזר שומשום חום ואגוזים קצוצים ...נאפה בחום 170 מעלות כ 35 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש..נשלוף את הלחם בעזרת הנייר אפייה ונניח להצטנן על רשת תנור ....
3
ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו ...הטעם גן עדן מבטיחה ❤.