לןגן

לחם טחינה בטעם אגוזי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 20/05/2019 | 11:16
לחם טחינה בטעם אגוזי

תקציר המתכון: הטחינה אינה מורגשת בטעם בכלל !!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הלחם הוא ללא קמח מאוד בריא !

  2. בקערה נכניס את הבצים,הטחינה הסילאן והמלח ונטרוף במטרפה ידנית ...כעת נוסיף את האגוזים הטחונים...אגוזים קצוצים ( תשאירו קצת לקישוט מעל הלחם) 2 כפות שומשום חום ...אבקת אפייה וצימוקים...נטרוף הכל ביחד...נעביר לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה נפזר שומשום חום ואגוזים קצוצים ...נאפה בחום 170 מעלות כ 35 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז הלחם ויוצא יבש..נשלוף את הלחם בעזרת הנייר אפייה ונניח להצטנן על רשת תנור ...

  3. ניתן להמיר אגוזים בשקדים טחונים ...צימוקים לא חייב ..ניתן להמיר בפרי מיובש אחר..ניתן להוסיף גרעיני חמניה או כל דבר שתירצו ...הטעם גן עדן מבטיחה ❤