ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
4 כפות סוכר 2 כפות שמרים יבשים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה לישה מים פלוס סוכר ושמרים לערבב טיפה.
-
2
לחכות עד שיש תסיסה .
-
3
להכניס את הקמח עד שיש לישה טובה להוסיף מלח ובסוף שמן.
-
4
לתת לבצק מנוחה עשר דק .
-
5
ללוש שוב .
-
6
הבצק צריך בערך שעה וחצי אם תופח יפה אפשר שעה תלוי בבצק .
-
7
מידי פעם ללוש זה מזרז ופותח את הבצק. .
-
8
כמובן כל הזמן לחסות את הבצק שלא י יבש מלמעלה .
-
9
אחרי שעה פלוס .
-
10
לקרוץ עיגולים בגודל קטן בערך חצי מגודל של ביצה. .
-
11
להניח על התבנית .
-
12
לחממם תנור ל180 מעלות להכניס אחרי רבע שעה .
-
13
אפיה בערך עשרים דק .
-
14
עד שיש צבע חום עדין למעלה ןלמטה של הלחמנייה. .
-
15
בקערה לערבב את כל הרכבים שום שמן וטימין .
-
16
ברגע שיוצאות הלחמניות להקפיץ אותן ברוטב .
-
17
כל הבית מריח שאף אחד לא עומד בזה .
-
18
בתאבון .
1
לשים בקערה לישה מים פלוס סוכר ושמרים לערבב טיפה.
2
לחכות עד שיש תסיסה .
3
להכניס את הקמח עד שיש לישה טובה להוסיף מלח ובסוף שמן.
4
לתת לבצק מנוחה עשר דק .
5
ללוש שוב .
6
הבצק צריך בערך שעה וחצי אם תופח יפה אפשר שעה תלוי בבצק .
7
מידי פעם ללוש זה מזרז ופותח את הבצק. .
8
כמובן כל הזמן לחסות את הבצק שלא י יבש מלמעלה .
9
אחרי שעה פלוס .
10
לקרוץ עיגולים בגודל קטן בערך חצי מגודל של ביצה. .
11
להניח על התבנית .
12
לחממם תנור ל180 מעלות להכניס אחרי רבע שעה .
13
אפיה בערך עשרים דק .
14
עד שיש צבע חום עדין למעלה ןלמטה של הלחמנייה. .
15
בקערה לערבב את כל הרכבים שום שמן וטימין .
16
ברגע שיוצאות הלחמניות להקפיץ אותן ברוטב .
17
כל הבית מריח שאף אחד לא עומד בזה .
18
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים