הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפתרון נפלא לארוחה קלילה, אורחים בהפתעה וטעים בטירוף
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל..
לחתוך את הלחם לפסים לאורך ולרוחב - לא עד התחתית!.
בקערה לשים את החמאה המומסת, שום ובזיליקום ולערבב היטב..
למרוח על הלחם גם בפנים וגם מבחוץ, שיהיה מכוסה כולו..
להניח מהגבינה הצהובה בתוך החריצים של הלחם..
להכניס לתנור ל- 10 דק' עד שהגבינה נמסה..
לטרוף!!!.