לןגן

לחם שום ממולא גבינה ב- 5 דק'

מאת: אורית לוי, פורסם: 18/03/2019 | 09:36
לחם שום ממולא גבינה ב- 5 דק'

תקציר המתכון: פתרון נפלא לארוחה קלילה, אורחים בהפתעה וטעים בטירוף

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל.

  2. לחתוך את הלחם לפסים לאורך ולרוחב - לא עד התחתית!

  3. בקערה לשים את החמאה המומסת, שום ובזיליקום ולערבב היטב.

  4. למרוח על הלחם גם בפנים וגם מבחוץ, שיהיה מכוסה כולו.

  5. להניח מהגבינה הצהובה בתוך החריצים של הלחם.

  6. להכניס לתנור ל- 10 דק' עד שהגבינה נמסה.

  7. לטרוף!!!