תקציר המתכון: פתרון נפלא לארוחה קלילה, אורחים בהפתעה וטעים בטירוף
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל.
לחתוך את הלחם לפסים לאורך ולרוחב - לא עד התחתית!
בקערה לשים את החמאה המומסת, שום ובזיליקום ולערבב היטב.
למרוח על הלחם גם בפנים וגם מבחוץ, שיהיה מכוסה כולו.
להניח מהגבינה הצהובה בתוך החריצים של הלחם.
להכניס לתנור ל- 10 דק' עד שהגבינה נמסה.
לטרוף!!!