הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים את כל מרכיבי הבצק ולשים אותו הייטב.
נותנים לבצק לנוח לפחות חצי שעה עד שעה בסביבה חמימה.
בינתיים מכינים את מי הסוכר - מרתיחים מים וסוכר ומצננים בינתיים.
מכינים 2 קופסות מוארכות, באחת מי סוכר ובשניה שומשום.
אחרי שהבצק נח ותפח לוקחים אותו ומחלקים אותו ל- 6-8 חתיכות.
מרדדים כל בצק לנקניק ארוך, סוגרים לעיגול וטובלים אותו במי סוכר ולאחר מכן בשומשום או בתערובת של דגנים ופיצוחים.
נותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד כ-10-20 דקות.
אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהבצק אפוי ובצבע זהוב יפה.