תקציר המתכון: התענוג שבשלמות
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמים את כל מרכיבי הבצק ולשים אותו הייטב
נותנים לבצק לנוח לפחות חצי שעה עד שעה בסביבה חמימה
בינתיים מכינים את מי הסוכר - מרתיחים מים וסוכר ומצננים בינתיים
מכינים 2 קופסות מוארכות, באחת מי סוכר ובשניה שומשום
אחרי שהבצק נח ותפח לוקחים אותו ומחלקים אותו ל- 6-8 חתיכות
מרדדים כל בצק לנקניק ארוך, סוגרים לעיגול וטובלים אותו במי סוכר ולאחר מכן בשומשום או בתערובת של דגנים ופיצוחים
נותנים לבצק לנוח ולתפוח עוד כ-10-20 דקות
אופים בחום של 200 מעלות כעשרים דקות עד שהבצק אפוי ובצבע זהוב יפה