אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,854
צפיות

בגאטים עם קמח לחם

המתכון של
בגאטים עם קמח לחם

הבאגטים שעןשים הכי הרבה רעש… בגאט קרנצ׳י ואוורירי בפנוכו.

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח ללחם
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית שמרים יבשים
  • 1 כוס מים פושרים חמימים
  • 3 יחידות בתבנית בגאט
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל המצרכים למעט המלח וללוש בעדינות דקה או שתיים הבצק יהיה מעט דביק וגס להניח בקערה מעט משומנת בספריי קנולה לתת לנוח לשעה לאחר שעה ללוש ל 3 דקות לקפל על שלוש ולתת לנוח לעוד שעה במקום נעים לאחר שעה נוספת לקפל על שלוש שוב לכסות בניילון ניצמד ולהכניס למקרר לכל הלילה .


  • 2

    למחרת להוציא את הבצק, ללוש 3 דקות עם המלח ולתת לנוח שעתיים. לאחר שעתיים לחלק ל3 לשמן טיפה את המשטח והידיים בעזרת כפות הידיים לפתוח את הבצק למלבן ואז לגלג אותו כמו רולדה ולדאוג לסגור קצוות בעזרת עקב כף היד להניח בתבנית בגאט משומנת היטב לסיים את 2 החלקים האחרים באותו אופן לרסס מעל בשמן קנולה להכניס לשקית גדולה ולתת לנוח לשעה וחצי.


  • 3

    לחמם תנור מראש ל220 מעלות להכניס סיר עמיד לחום עם 3 כוסות קרח לאחר התפחה של שעה וחצי לחרוץ את הבגאטים באלכסון עם סכין חדה או סכין יפנית. לרסס מעל במים פושרים! חמימים ולאפות 20 דקות להוציא מהתנור ולקרר על רשת.


  • 4

    בהצלחה ובתאבון .


1

לערבב את כל המצרכים למעט המלח וללוש בעדינות דקה או שתיים הבצק יהיה מעט דביק וגס להניח בקערה מעט משומנת בספריי קנולה לתת לנוח לשעה לאחר שעה ללוש ל 3 דקות לקפל על שלוש ולתת לנוח לעוד שעה במקום נעים לאחר שעה נוספת לקפל על שלוש שוב לכסות בניילון ניצמד ולהכניס למקרר לכל הלילה .


2

למחרת להוציא את הבצק, ללוש 3 דקות עם המלח ולתת לנוח שעתיים. לאחר שעתיים לחלק ל3 לשמן טיפה את המשטח והידיים בעזרת כפות הידיים לפתוח את הבצק למלבן ואז לגלג אותו כמו רולדה ולדאוג לסגור קצוות בעזרת עקב כף היד להניח בתבנית בגאט משומנת היטב לסיים את 2 החלקים האחרים באותו אופן לרסס מעל בשמן קנולה להכניס לשקית גדולה ולתת לנוח לשעה וחצי.


3

לחמם תנור מראש ל220 מעלות להכניס סיר עמיד לחום עם 3 כוסות קרח לאחר התפחה של שעה וחצי לחרוץ את הבגאטים באלכסון עם סכין חדה או סכין יפנית. לרסס מעל במים פושרים! חמימים ולאפות 20 דקות להוציא מהתנור ולקרר על רשת.


4

בהצלחה ובתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים