אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

57,952
צפיות

הלאפות הכי הכי שלי...

המתכון של
הלאפות הכי הכי שלי...

הלאפות הכי טעימות שיש ודקות להפליא!!! טעם השמן זית פשוט מואההההההה לא תאמינו הכנתי אותן עם קמח תופח...

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים/חמימים
  • 3 כפות שמן זית טהור
  • 1/4 כוס קמח רגיל ( נצטרך בכדי לפתוח את הבצק)
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה להוסיף קמח תופח ומלח בצנצנת זכוכית לערבב מים ושמן להוסיף לקמח וללוש עד לקבלת בצק חלק תוסיפו כף קמח כל פעם אם יותר מידי דביק. לחלק ל8 כדורים שווים לכסות במגבת מטבח ל10 דקות לחמם על להבה בינונית גבוהה מחבת גדולה רחבה טפלון או מחבת יציקת ברזל בזו אני השתמשתי לקמח משטח יבש ולרדד כדור בצק הכי דק שיש. בקוטר של צלחת גדולה לטפטף על המחבת מספר טיפות שמן זית ולהניח את הבצק המרודד לבשל 1 דקה ולהפוך לצד השני לעוד דקה להוריד ולהניח על צלחת ולכסות עם מגבת להמשיך עם שאר הכדורים באותו אופן בהצלחה ובתאבון.


  • 2

    טיפים; בכדי לשמר את טריות הלאפות לעטוף בנייר מגבת ובשקית נילון סגורה *** ניתן להקפיא גם באותו יום של הכנת הלאפות להפריד עם נייר אפיה ביון כל לאפה ולעטוף עם נילון ניצמד יכול לשבת במקפיא עד חודשיים.


1

בקערה להוסיף קמח תופח ומלח בצנצנת זכוכית לערבב מים ושמן להוסיף לקמח וללוש עד לקבלת בצק חלק תוסיפו כף קמח כל פעם אם יותר מידי דביק. לחלק ל8 כדורים שווים לכסות במגבת מטבח ל10 דקות לחמם על להבה בינונית גבוהה מחבת גדולה רחבה טפלון או מחבת יציקת ברזל בזו אני השתמשתי לקמח משטח יבש ולרדד כדור בצק הכי דק שיש. בקוטר של צלחת גדולה לטפטף על המחבת מספר טיפות שמן זית ולהניח את הבצק המרודד לבשל 1 דקה ולהפוך לצד השני לעוד דקה להוריד ולהניח על צלחת ולכסות עם מגבת להמשיך עם שאר הכדורים באותו אופן בהצלחה ובתאבון.


2

טיפים; בכדי לשמר את טריות הלאפות לעטוף בנייר מגבת ובשקית נילון סגורה *** ניתן להקפיא גם באותו יום של הכנת הלאפות להפריד עם נייר אפיה ביון כל לאפה ולעטוף עם נילון ניצמד יכול לשבת במקפיא עד חודשיים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים