2 וחצי כוסות מים פושרים. מוסיפים לאט עד לקבלת בצק גמיש ונוח.
אופן ההכנה
1
לשה טוב טוב עד שהבצק נהיה נוח ונמתח בקלות. מורחת שמן מעליו ומניחה לתפיחה עד להכפלת נפח..
2
לאחר מכן מחלקת ל-15 חלקים וקולעת לחמניות. .
3
בצד שמחה צלחת עם סומסום וצלחת עם מים. טובלת כל לחמניה בחלקה העליון עם מים ואז בסומסום. אם רוצים שחום אז מורחים ביצה ואז סוסמסום. מתפיחים שוב. אופים בחום בינוני עד שמוכן.
1
לשה טוב טוב עד שהבצק נהיה נוח ונמתח בקלות. מורחת שמן מעליו ומניחה לתפיחה עד להכפלת נפח..
2
לאחר מכן מחלקת ל-15 חלקים וקולעת לחמניות. .
3
בצד שמחה צלחת עם סומסום וצלחת עם מים. טובלת כל לחמניה בחלקה העליון עם מים ואז בסומסום. אם רוצים שחום אז מורחים ביצה ואז סוסמסום. מתפיחים שוב. אופים בחום בינוני עד שמוכן.