אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

386
צפיות

לחמניות בורגר

המתכון של
לחמניות בורגר

מתכון מהמם להכין ולשמור במקפיא. כייף להוציא ולחמם על מחבת פסים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1 כף משפר אפייה
  • 1 כף גלוטן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות סוכר
  • שליש כוס שמן
  • 2 כוסות מים חמימים
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את כל החומרים ביחד..


  • 2

    התוספת של מים מאוד תלויה בקמח ובספיגה שלו, לכן תמיד להוסיף לאט לאט ולראות איך הבצק מגיב. .


  • 3

    לאחר שנוצר בצק נוח וגמיש (שרשת הגלוטן נפתחת בצורה טובה). .


  • 4

    להניח לתפיחה עד להכפלת נפח. .


  • 5

    לאחר שתפח, ללוש קלות את הבצק ולהתחיל לחלק לעיגולים (בערך 20 עיגולים לקבלת לחמניה בגודל בינוני)..


  • 6

    #פטנט# הוא: למלא קערית עם מים ולאחר החלוקה לעיגולים, לטבול כל עיגול בצק במים ולהניח בתבנית עם מעיכה קלה .


  • 7

    לבזוק שומשום. .


  • 8

    להתפיח פעם נוספת. .


  • 9

    לאפות בחום בינוני (170 או 180 מעלות - תלוי בתנור) עד להשחמה. .


  • 10

    בהצלחה 🌟.


1

ללוש את כל החומרים ביחד..


2

התוספת של מים מאוד תלויה בקמח ובספיגה שלו, לכן תמיד להוסיף לאט לאט ולראות איך הבצק מגיב. .


3

לאחר שנוצר בצק נוח וגמיש (שרשת הגלוטן נפתחת בצורה טובה). .


4

להניח לתפיחה עד להכפלת נפח. .


5

לאחר שתפח, ללוש קלות את הבצק ולהתחיל לחלק לעיגולים (בערך 20 עיגולים לקבלת לחמניה בגודל בינוני)..


6

#פטנט# הוא: למלא קערית עם מים ולאחר החלוקה לעיגולים, לטבול כל עיגול בצק במים ולהניח בתבנית עם מעיכה קלה .


7

לבזוק שומשום. .


8

להתפיח פעם נוספת. .


9

לאפות בחום בינוני (170 או 180 מעלות - תלוי בתנור) עד להשחמה. .


10

בהצלחה 🌟.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים