הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון מהמם להכין ולשמור במקפיא. כייף להוציא ולחמם על מחבת פסים
ללוש את כל החומרים ביחד..
התוספת של מים מאוד תלויה בקמח ובספיגה שלו, לכן תמיד להוסיף לאט לאט ולראות איך הבצק מגיב. .
לאחר שנוצר בצק נוח וגמיש (שרשת הגלוטן נפתחת בצורה טובה). .
להניח לתפיחה עד להכפלת נפח. .
לאחר שתפח, ללוש קלות את הבצק ולהתחיל לחלק לעיגולים (בערך 20 עיגולים לקבלת לחמניה בגודל בינוני)..
#פטנט# הוא: למלא קערית עם מים ולאחר החלוקה לעיגולים, לטבול כל עיגול בצק במים ולהניח בתבנית עם מעיכה קלה .
לבזוק שומשום. .
להתפיח פעם נוספת. .
לאפות בחום בינוני (170 או 180 מעלות - תלוי בתנור) עד להשחמה. .
בהצלחה 🌟.