אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כוסות מים פושרים
  • חצי כוס שמן זית
  • הכנת פסטו
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • 4 שיני שום
  • כוס שמן זית
  • מעט מלח גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס את כל המרכיבים היבשים למיקסר.


  • 2

    את המים והשמן להוסיף בהדרגה.


  • 3

    לאחר מכן את המלח..אם הבצק יוצא דביק לא נורא.


  • 4

    ללוש חמש דקות.


  • 5

    להתפיח לחצי שעה..למרוח מעט שמן על מנת לשמור על הלחות של הבצק.


  • 6

    אחרי חצי שעה של תפיחה לרדד את הבצק על מגש.


  • 7

    לחתוך למעויינים ולהתפיח חצי שעה.


  • 8

    למרוח תערובת של פסטו.


  • 9

    הכנת פסטו:.


  • 10

    צרור פטרוזיליה .


  • 11

    צרור כוסברה.


  • 12

    4 שיני שום.


  • 13

    כוס שמן זית.


  • 14

    מעט מלח גרוס.


  • 15

    להכניס לתנור חם טורבו 200 מעלות ל-20 דקות.


1

להכניס את כל המרכיבים היבשים למיקסר.


2

את המים והשמן להוסיף בהדרגה.


3

לאחר מכן את המלח..אם הבצק יוצא דביק לא נורא.


4

ללוש חמש דקות.


5

להתפיח לחצי שעה..למרוח מעט שמן על מנת לשמור על הלחות של הבצק.


6

אחרי חצי שעה של תפיחה לרדד את הבצק על מגש.


7

לחתוך למעויינים ולהתפיח חצי שעה.


8

למרוח תערובת של פסטו.


9

הכנת פסטו:.


10

צרור פטרוזיליה .


11

צרור כוסברה.


12

4 שיני שום.


13

כוס שמן זית.


14

מעט מלח גרוס.


15

להכניס לתנור חם טורבו 200 מעלות ל-20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים