קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להכניס את כל המרכיבים היבשים למיקסר
את המים והשמן להוסיף בהדרגה
לאחר מכן את המלח..אם הבצק יוצא דביק לא נורא
ללוש חמש דקות
להתפיח לחצי שעה..למרוח מעט שמן על מנת לשמור על הלחות של הבצק
אחרי חצי שעה של תפיחה לרדד את הבצק על מגש
לחתוך למעויינים ולהתפיח חצי שעה
למרוח תערובת של פסטו
הכנת פסטו:
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
4 שיני שום
כוס שמן זית
מעט מלח גרוס
להכניס לתנור חם טורבו 200 מעלות ל-20 דקות