אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקשה
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • בצק-
  • 7 כוסות קמח
  • קוביה שמרים טריים(50 גרם)
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 6 כפות סוכר
  • 4 כפיות חומץ
  • כפית מלח גס.
  • חצי כוס שמן
  • 2.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    בצק-.


  • 2

    7 כוסות קמח.


  • 3

    קוביה שמרים טריים(50 גרם).


  • 4

    2 שקיות אבקת אפיה.


  • 5

    6 כפות סוכר.


  • 6

    4 כפיות חומץ.


  • 7

    כפית מלח גס..


  • 8

    חצי כוס שמן.


  • 9

    2.5 כוסות מים פושרים.


  • 10

    ללוש במיקסר לבצק אחיד .


  • 11

    מתפיחים שעה וחצי.


  • 12

    יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג..


  • 13

    מניחים על ריבועי נייר אפיה.


  • 14

    מתפיחים 10 דקות.


  • 15

    מניחים בסיר אידוי על הגז עם מכסה סגור.


  • 16

    אש בינונית ל 12 דקות..


  • 17

    מוציאים בעזרת תרבד. .


  • 18

    ממלאים בדברים טובים..


  • 19

    בשלב הזה לאחר האידוי.


  • 20

    ניתן להקפיא בשקית אטומה.


  • 21

    ולהפשיר על השיש לא במיקרו..


  • 22

    ולחמם שוב בסיר אידוי..


  • 23

    הערות:.


  • 24

    כוס מידה 250 ml (כוס קטנה פשוטה של נס קפה שקופה עם הידית ).


  • 25

    אפשר ללוש ביד לבצק חלק ללא גושים..


  • 26

    אפשר למלא לפני האידוי(כמו קובה ולשטח).


  • 27

    את החצי כוס מים האחרונים להוסיף במידת הצורך..


  • 28

    אם אין סיר אידוי מעץ אפשר בסיר לקוסקוס ..


  • 29

    שמרים- במקום קוביה אפשר 2 כפות יבשים..


  • 30

    אם אין פלפל מאקלף -אפשר פלפל שחור.


  • 31

    פלפל שאטה- למי שאוהב חריף זהירות איתו..


1

בצק-.


2

7 כוסות קמח.


3

קוביה שמרים טריים(50 גרם).


4

2 שקיות אבקת אפיה.


5

6 כפות סוכר.


6

4 כפיות חומץ.


7

כפית מלח גס..


8

חצי כוס שמן.


9

2.5 כוסות מים פושרים.


10

ללוש במיקסר לבצק אחיד .


11

מתפיחים שעה וחצי.


12

יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג..


13

מניחים על ריבועי נייר אפיה.


14

מתפיחים 10 דקות.


15

מניחים בסיר אידוי על הגז עם מכסה סגור.


16

אש בינונית ל 12 דקות..


17

מוציאים בעזרת תרבד. .


18

ממלאים בדברים טובים..


19

בשלב הזה לאחר האידוי.


20

ניתן להקפיא בשקית אטומה.


21

ולהפשיר על השיש לא במיקרו..


22

ולחמם שוב בסיר אידוי..


23

הערות:.


24

כוס מידה 250 ml (כוס קטנה פשוטה של נס קפה שקופה עם הידית ).


25

אפשר ללוש ביד לבצק חלק ללא גושים..


26

אפשר למלא לפני האידוי(כמו קובה ולשטח).


27

את החצי כוס מים האחרונים להוסיף במידת הצורך..


28

אם אין סיר אידוי מעץ אפשר בסיר לקוסקוס ..


29

שמרים- במקום קוביה אפשר 2 כפות יבשים..


30

אם אין פלפל מאקלף -אפשר פלפל שחור.


31

פלפל שאטה- למי שאוהב חריף זהירות איתו..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים