אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,555
צפיות

פריקסה רך

המתכון של
פריקסה רך

פריקסה שלא סופג שמן שעושה חשק לאכול בלי הפסקה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה
  • שתי כפות שמרים יבשים
  • שתי כפות סוכר
  • כף שטוחה של מלח
  • חצי כוס שמן
  • שתי כוסות וחצי מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב הכל ביחד לבצק רך מאוד אבל לא דביק .


  • 2

    לתת לתפוח שעה, ללוש ואז תפיחה של עוד חצי שעה...


  • 3

    לרדד לעובי לא דק מדי ולא עבה מדי ולקרוץ לחמניות באיזה צורה שרק רוצים... ולכסות עם מגבת.


  • 4

    להרתיח שמן טוב ואז להוריד את חום הגז להכי נמוך שיש ולטגן.


  • 5

    לפתוח ולשים כל תוספת שרק רוצים.


  • 6

    בתיאבון ❤️.


1

לערבב הכל ביחד לבצק רך מאוד אבל לא דביק .


2

לתת לתפוח שעה, ללוש ואז תפיחה של עוד חצי שעה...


3

לרדד לעובי לא דק מדי ולא עבה מדי ולקרוץ לחמניות באיזה צורה שרק רוצים... ולכסות עם מגבת.


4

להרתיח שמן טוב ואז להוריד את חום הגז להכי נמוך שיש ולטגן.


5

לפתוח ולשים כל תוספת שרק רוצים.


6

בתיאבון ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים