לןגן

פריקסה רך

מאת: חן וקנין, פורסם: 13/11/2018 | 19:54
פריקסה רך

תקציר המתכון: פריקסה שלא סופג שמן שעושה חשק לאכול בלי הפסקה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל ביחד לבצק רך מאוד אבל לא דביק

  2. לתת לתפוח שעה, ללוש ואז תפיחה של עוד חצי שעה..

  3. לרדד לעובי לא דק מדי ולא עבה מדי ולקרוץ לחמניות באיזה צורה שרק רוצים... ולכסות עם מגבת

  4. להרתיח שמן טוב ואז להוריד את חום הגז להכי נמוך שיש ולטגן

  5. לפתוח ולשים כל תוספת שרק רוצים

  6. בתיאבון ❤️