אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,292
צפיות

נגיסי שום מבגט

המתכון של
נגיסי שום מבגט

נגיסי שום נטרפים בשניות...

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בגט ארוך
  • שמן זית
  • 6 שיני שום קצוצות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    1. לחתוך את הבגט לכל אורכו.


  • 2

    2. בקערה בנפרד לערבב שמן זית ,מלח ,פטרוזיליה קצוצה (עשבי תיבול) ו6 שיני שום קצוצות .


  • 3

    3. לסדר על גבי נייר אפיה את הלחם ולהבריש עם מברשת סיליקון.


  • 4

    4. לתנור של 170 מעלות למשך 20 דק' בערך.


1

1. לחתוך את הבגט לכל אורכו.


2

2. בקערה בנפרד לערבב שמן זית ,מלח ,פטרוזיליה קצוצה (עשבי תיבול) ו6 שיני שום קצוצות .


3

3. לסדר על גבי נייר אפיה את הלחם ולהבריש עם מברשת סיליקון.


4

4. לתנור של 170 מעלות למשך 20 דק' בערך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים