הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמיקסר עם וו לישה נכניס את הקמח השמרים והסוכר נערבל כדקה לאוורור הקמח ,נוסיף את המים בהדרגה המלח והנטורינה .
נערבל כ 10 דקות ,הלישה הראשונה היא הכי חשובה להתגבשות של הבצק ,יוצא רך כמו קטיפה !!.
נעביר לקערה משומנת ונשמן את הבצק גם מלמעלה.
נכסה בשקית ניילון נתפיח 40 דקות או עד להכפלת הנפח !! .
נחלק את הבצק ל כדורים הכל תלוי בגודל שתירצו אני הכנתי גדולים יצאו לי 15 .
נניח את הכדורים בתבנית תנור נכסה במגבת נניח להתפחה של כ 20 דקות נבריש ביצה ושומשום.
נאפה בתנור מחומם מראש 190/200 מעלות עד להזהבה ! .
להוציא מהתנור לכסות במגבת מטבח זה שומר על הרכות של הלחמניות ,בהצלחה אילנית בניזרי 🌹.
המלצה חמה : לפני שמכניסים את ההמבורגר ללחמניה ,תחצו אותה לשניים חממו שמן זית במחבת טגנו את הלחמניה בשמן בצד הפנימי שלה עד לקבלת צבע זהוב יוצא מוששששש.