ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות4 מנות
- זמן הכנה75 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 75 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 4 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המצרכים 3 דקות, לשים בהתפחה חצי שעה
הבצק יוצא גמיש ומעט דביק וזה מצוין.
-
2
לאחר חצי שעה ללוש מעט את הבצק, להוריד את האוויר ולשים בהתפחה שניה חצי שעה.
-
3
לאחר מכן לחלק את הבצק לכמה עיגולים, מניחים על שיש מקומח היטב, הופכים את העיגול כך שיהיה מקומח משני הצדדים..
-
4
מניחים את הפרנות על תבנית תנור עם נייר אפייה מקומח ולוחצים על הבצק בעדינות. משטחים אותו ומקמחים..
-
5
מחממים תנור ל-250 מעלות טורבו. מתפיחים בפעם השלישית. מניחים מגבת מעל הבצק עד שהוא מתחיל לעלות. מכניסים לתנור ל-6-8 דקות עד שהפרנה עולה ומקבלת צבע זהוב.
בתאבון :).
1
ללוש את כל המצרכים 3 דקות, לשים בהתפחה חצי שעה
הבצק יוצא גמיש ומעט דביק וזה מצוין.
2
לאחר חצי שעה ללוש מעט את הבצק, להוריד את האוויר ולשים בהתפחה שניה חצי שעה.
3
לאחר מכן לחלק את הבצק לכמה עיגולים, מניחים על שיש מקומח היטב, הופכים את העיגול כך שיהיה מקומח משני הצדדים..
4
מניחים את הפרנות על תבנית תנור עם נייר אפייה מקומח ולוחצים על הבצק בעדינות. משטחים אותו ומקמחים..
5
מחממים תנור ל-250 מעלות טורבו. מתפיחים בפעם השלישית. מניחים מגבת מעל הבצק עד שהוא מתחיל לעלות. מכניסים לתנור ל-6-8 דקות עד שהפרנה עולה ומקבלת צבע זהוב.
בתאבון :).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים