אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות9 מנות
  • זמן הכנה120 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 120 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 9 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 9 יחידות חלה בטעמים המצרכים הדרושים 1/2 קילו קמח רגיל, 1 כף שמרים יבשים,1 כף שטוחה מלח, 1/4 כוס שמן, 1 כף סוכר, 2 כוסות מים פושר אפשר להוסיף לפי הצורך, לתיבול כפית שומשום,כפית זעתר,כפית קימל, למריחה חלמון ביצה, אופן ההכנה לערבב את כול מצרכי הבצק ללוש לישה ידנית 5 דקות, הבצק צריך להיות רך ואפילו דביק, אפשר להיעזר בידיים משומנות, לתת לתפוח בערך שעה או עד שיכפיל את עצמו, שוב ללוש 3 דקות שוב להתפיח 1/2 שעה, לחלק את הבצק 8 כדורים לסדר בתבנית עגולה משומנת,למרוח על הכדורים חלמון ביצה לפזר על כול כדור תבלין אחר, לתת לנוח 10 דקות ,לאפות בחום של 190 חצי שעה או עד שמשחים,
אופן ההכנה
  • 1

    דג סלמון ברוטב בוטנים המצרכים הדרושים 1 קילו דג סלמון, 1/2 כפית מלח גס, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, לרוטב מחצי לימון,2 כפות ממרח בוטנים,2 כפות בוטנים קצוצים וקלויים, 1 כפית דבש,1 כפית שום כתוש,1 כף שמן,1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אופן ההכנה לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל על הדג לחכות 10 דקות לספיגת הטעמים, להניח ע נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות עם חום של 190, בינתיים, לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'לי, .


1

דג סלמון ברוטב בוטנים המצרכים הדרושים 1 קילו דג סלמון, 1/2 כפית מלח גס, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, לרוטב מחצי לימון,2 כפות ממרח בוטנים,2 כפות בוטנים קצוצים וקלויים, 1 כפית דבש,1 כפית שום כתוש,1 כף שמן,1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, אופן ההכנה לחתוך את הדג לקוביות גדולות לפזר את המלח הפלפל על הדג לחכות 10 דקות לספיגת הטעמים, להניח ע נייר אפיה בתוך תבנית לאפות 15 דקות עם חום של 190, בינתיים, לערבב את כל מצרכי הרוטב להוציא את הדג לשפוך את הרוטב מעל להכניס שוב לתנור עוד 5 דקות, אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'לי, .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים