הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקמח כוסמין ידוע בסגולותיו הבריאות מצרפת מתכון פצצה ללחם כוסמין פריך מלמעלה ורך מפנים
שמים בקערה את הקמח שמרים סוכר .
מוסיפים בהדרגה את המים והשמן ובסוף את המלח.
מערבים היטב במיקסר עם הפסקות של מס דקות בין לישה ללישה סהכ 3 לישות של 5 דק.
מתפחים מחלקים ל2 כל גוש מקפלים פנימה והחוצה מעצבים לנקניק ושמים התבנית צרה עם נייר אפיה מקומח.
מחממים תנור לחום גבוהה ושמים בתחתית כלי עם מים.
מתפיחים שוב מפזרים קמח מעל חורצים עם סכין חדה מאד 3 חתכים ושולחים לתנור.
לחם מעולה!!!.