לשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב ובעדינות להוסיף את המים לאחר מכן את השמן ולבסוף את המלח לתת התפחה של שעה וחצי שזה מכוסה
לאחר שעה לעשות צורות למרוח ביצה שומשום ולכסות שוב ל40 דק
לאחר מכן לתנור על טורבו 200 מעלות עד שזה מזהיב
אני מתיזה מים עם שפריצר בין לבין
2 טיפים לקיץ
טיפ אחד לעקוב אחר השמרים שלכם למי שמשתמש בשמרים יבשים
להקפיד לשים במקרר וכל חודשיים להחליף ולשמור את זה סגור אני סוגרת בקופסה .. במידה והבצק שלכם נקרע או נמרח בזמן האפייה השמרים לא תקינים ורשת הגלוטן לא טובה
טיפ 2 : לא לעבוד תחת מזגן או תחת שמש זה מפתח כרום לבצק והורס אותו
שיהיה שבת מבורכת מחכה כבר לנגב את החלה עם הדגים שהכנתי
החלות יצאו קלות ואוריריות
אופן ההכנה
1
חלות מקמח לבן נפלאות (הקמח הכי טעים בעולם).
2
קילו קמח לבן נפלאות .
3
3 כפות סוכר.
4
2 כפות שמרים.
5
3.5 כוסות מים.
6
חצי כוס שמן .
7
כף ורבע מלח.
8
לשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב ובעדינות להוסיף את המים לאחר מכן את השמן ולבסוף את המלח לתת התפחה של שעה וחצי שזה מכוסה.
9
לאחר שעה לעשות צורות למרוח ביצה שומשום ולכסות שוב ל40 דק .
10
לאחר מכן לתנור על טורבו 200 מעלות עד שזה מזהיב .
11
אני מתיזה מים עם שפריצר בין לבין.
12
2 טיפים לקיץ :.
13
טיפ אחד לעקוב אחר השמרים שלכם למי שמשתמש בשמרים יבשים.
14
להקפיד לשים במקרר וכל חודשיים להחליף ולשמור את זה סגור אני סוגרת בקופסה .. במידה והבצק שלכם נקרע או נמרח בזמן האפייה השמרים לא תקינים ורשת הגלוטן לא טובה.
15
טיפ 2 : לא לעבוד תחת מזגן או תחת שמש זה מפתח כרום לבצק והורס אותו.
16
שיהיה שבת מבורכת מחכה כבר לנגב את החלה עם הדגים שהכנתי.
17
החלות יצאו קלות ואוריריות.
1
חלות מקמח לבן נפלאות (הקמח הכי טעים בעולם).
2
קילו קמח לבן נפלאות .
3
3 כפות סוכר.
4
2 כפות שמרים.
5
3.5 כוסות מים.
6
חצי כוס שמן .
7
כף ורבע מלח.
8
לשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב ובעדינות להוסיף את המים לאחר מכן את השמן ולבסוף את המלח לתת התפחה של שעה וחצי שזה מכוסה.
9
לאחר שעה לעשות צורות למרוח ביצה שומשום ולכסות שוב ל40 דק .
10
לאחר מכן לתנור על טורבו 200 מעלות עד שזה מזהיב .
11
אני מתיזה מים עם שפריצר בין לבין.
12
2 טיפים לקיץ :.
13
טיפ אחד לעקוב אחר השמרים שלכם למי שמשתמש בשמרים יבשים.
14
להקפיד לשים במקרר וכל חודשיים להחליף ולשמור את זה סגור אני סוגרת בקופסה .. במידה והבצק שלכם נקרע או נמרח בזמן האפייה השמרים לא תקינים ורשת הגלוטן לא טובה.
15
טיפ 2 : לא לעבוד תחת מזגן או תחת שמש זה מפתח כרום לבצק והורס אותו.
16
שיהיה שבת מבורכת מחכה כבר לנגב את החלה עם הדגים שהכנתי.