כמו קשקבל, צפתית, בולגרית, עמק, חמד, טוב טעם. וכד'
להוסיף לגבינות ביצה או שתיים תלוי בכמות.
אופן ההכנה
1
בקערת המיקסר ללוש לבצק...קמח, שמרים להוסיף סוכר וכוס מים .
2
לערבב ולהוסיף שמן ובהדרגה את המים הנותרים לפי התגבשות הבצק ולבסוף את המלח.. הבצק צריך להיות נפרד מן הדפנות.ללוש כ 7-8 דק. להעביר אותו להתפחה בקערה משומנת מעט ולשמן את הבצק מעט מלמעלה. זמן התפחה כ 40 דק .. .
3
לחצות את הבצק לשניים.
4
ליצור עיגולים כמעט שווים בגודלם..לרדד מעט או להשטיח עם היד למלא בגבינות שאתם אוהבים.
5
לסגור היטב לכדור. להניח על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה..
6
להתפיח שוב .. למרוח בביצה, אפשרי לפזר שומשום. .
7
לחמם תנור 180 מע.
8
ולאפות כ 30 -40 דק..
9
או עד שמזהיב.תהנו הילה❤.
10
את תערובת הגבינות לשים בקערה עם כל הגבינות להוסיף ביצה ולמלא בערך כף לכל כדור..
1
בקערת המיקסר ללוש לבצק...קמח, שמרים להוסיף סוכר וכוס מים .
2
לערבב ולהוסיף שמן ובהדרגה את המים הנותרים לפי התגבשות הבצק ולבסוף את המלח.. הבצק צריך להיות נפרד מן הדפנות.ללוש כ 7-8 דק. להעביר אותו להתפחה בקערה משומנת מעט ולשמן את הבצק מעט מלמעלה. זמן התפחה כ 40 דק .. .
3
לחצות את הבצק לשניים.
4
ליצור עיגולים כמעט שווים בגודלם..לרדד מעט או להשטיח עם היד למלא בגבינות שאתם אוהבים.
5
לסגור היטב לכדור. להניח על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה..
6
להתפיח שוב .. למרוח בביצה, אפשרי לפזר שומשום. .
7
לחמם תנור 180 מע.
8
ולאפות כ 30 -40 דק..
9
או עד שמזהיב.תהנו הילה❤.
10
את תערובת הגבינות לשים בקערה עם כל הגבינות להוסיף ביצה ולמלא בערך כף לכל כדור..