אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

3,952
צפיות

הכבשה החגיגית לחמניות ממלאות בגבינה

המתכון של
הכבשה החגיגית לחמניות ממלאות בגבינה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3.5 -3 כוסות
  • מים חמימים לפי התגבשות הבצק
  • 3/4 כוס שמן
  • חצי כוס סוכר
  • כף ורבע מלח.
  • למילוי גבינות שאתם אוהבים
  • כ 100 גר מכל סוג
  • כמו קשקבל, צפתית, בולגרית, עמק, חמד, טוב טעם. וכד'
  • להוסיף לגבינות ביצה או שתיים תלוי בכמות.
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסר ללוש לבצק...קמח, שמרים להוסיף סוכר וכוס מים .


  • 2

    לערבב ולהוסיף שמן ובהדרגה את המים הנותרים לפי התגבשות הבצק ולבסוף את המלח.. הבצק צריך להיות נפרד מן הדפנות.ללוש כ 7-8 דק. להעביר אותו להתפחה בקערה משומנת מעט ולשמן את הבצק מעט מלמעלה. זמן התפחה כ 40 דק .. .


  • 3

    לחצות את הבצק לשניים.


  • 4

    ליצור עיגולים כמעט שווים בגודלם..לרדד מעט או להשטיח עם היד למלא בגבינות שאתם אוהבים.


  • 5

    לסגור היטב לכדור. להניח על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה..


  • 6

    להתפיח שוב .. למרוח בביצה, אפשרי לפזר שומשום. .


  • 7

    לחמם תנור 180 מע.


  • 8

    ולאפות כ 30 -40 דק..


  • 9

    או עד שמזהיב.תהנו הילה❤.


  • 10

    את תערובת הגבינות לשים בקערה עם כל הגבינות להוסיף ביצה ולמלא בערך כף לכל כדור..


1

בקערת המיקסר ללוש לבצק...קמח, שמרים להוסיף סוכר וכוס מים .


2

לערבב ולהוסיף שמן ובהדרגה את המים הנותרים לפי התגבשות הבצק ולבסוף את המלח.. הבצק צריך להיות נפרד מן הדפנות.ללוש כ 7-8 דק. להעביר אותו להתפחה בקערה משומנת מעט ולשמן את הבצק מעט מלמעלה. זמן התפחה כ 40 דק .. .


3

לחצות את הבצק לשניים.


4

ליצור עיגולים כמעט שווים בגודלם..לרדד מעט או להשטיח עם היד למלא בגבינות שאתם אוהבים.


5

לסגור היטב לכדור. להניח על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה..


6

להתפיח שוב .. למרוח בביצה, אפשרי לפזר שומשום. .


7

לחמם תנור 180 מע.


8

ולאפות כ 30 -40 דק..


9

או עד שמזהיב.תהנו הילה❤.


10

את תערובת הגבינות לשים בקערה עם כל הגבינות להוסיף ביצה ולמלא בערך כף לכל כדור..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים