קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בקערת המיקסר ללוש לבצק...קמח, שמרים להוסיף סוכר וכוס מים
לערבב ולהוסיף שמן ובהדרגה את המים הנותרים לפי התגבשות הבצק ולבסוף את המלח.. הבצק צריך להיות נפרד מן הדפנות.ללוש כ 7-8 דק. להעביר אותו להתפחה בקערה משומנת מעט ולשמן את הבצק מעט מלמעלה. זמן התפחה כ 40 דק ..
לחצות את הבצק לשניים
ליצור עיגולים כמעט שווים בגודלם..לרדד מעט או להשטיח עם היד למלא בגבינות שאתם אוהבים
לסגור היטב לכדור. להניח על נייר אפיה כשהסגירה כלפי מטה.
להתפיח שוב .. למרוח בביצה, אפשרי לפזר שומשום.
לחמם תנור 180 מע
ולאפות כ 30 -40 דק.
או עד שמזהיב.תהנו הילה❤
את תערובת הגבינות לשים בקערה עם כל הגבינות להוסיף ביצה ולמלא בערך כף לכל כדור.