אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1.5 כוס קמח לבן
  • 1 כפית מלח
  • 1.5 כפית סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס מים פושרים
  • 2 כפות שמן
  • 1 יחידה חלמון
  • 1 שקית שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ליצור גומה, להוסיף את המים והשמן, ללוש היטב במשך 5 דקות על משטח מקומח. להוסיף קמח אם צריך. ליצור כדורים , לשים בתבנית אפייה להתפחה במקום חם ל-40 דקות. לערבב חלמון עם שתי כפיות מים. למרוח את הלחמניות לאחר ההתפחה, לפזר שומשום. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-18 דקות. .


1

לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ליצור גומה, להוסיף את המים והשמן, ללוש היטב במשך 5 דקות על משטח מקומח. להוסיף קמח אם צריך. ליצור כדורים , לשים בתבנית אפייה להתפחה במקום חם ל-40 דקות. לערבב חלמון עם שתי כפיות מים. למרוח את הלחמניות לאחר ההתפחה, לפזר שומשום. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-18 דקות. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים