לןגן

מיני לחמניות

מאת: מיכל רון, פורסם: 22/05/2015 | 09:00
מיני לחמניות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים היבשים ביחד, ליצור גומה, להוסיף את המים והשמן, ללוש היטב במשך 5 דקות על משטח מקומח. להוסיף קמח אם צריך. ליצור כדורים , לשים בתבנית אפייה להתפחה במקום חם ל-40 דקות. לערבב חלמון עם שתי כפיות מים. למרוח את הלחמניות לאחר ההתפחה, לפזר שומשום. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-18 דקות.