הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההחלה הכי הכי שיש... קריספית מבחוץ ומרהיבת צבע ואוורירית ורכה בפנים,
להכין בצק מכל המרכיבים; לדאוג שהמלח בתחתית הקערה>>>מעל המלח להוסיף את הקמח>>> ואז את הנוזלים והשמרים להניח מעל לקמח וללוש עשר דקות לבצק חלק וגמיש.
להתפיח את הבצק עם כיסוי במקום חמים לשעה או עד הכפלת הנפח על משטח נקי ללוש שינית את הבצק עם 4 כפות קמח לחם ולהתפיח שנית עד להכפלת הנפח (30 דקות).
לאחר ההתפחה השניה לחלק את הבצק ל2 חלקים שווים ( 2 חלות יצאו לכן) כל חלק לחלק ל6 חלקים שווים לרדד כל חלק ולגלגל לרצועות שוות וארוכות להניח ממולכן 3 רצועות לאורך ומעל להניח שלוש רצועות לרוחב באמצע את החלק העליון של הרצועות ממול להעביר לצד שמאל למטה את החלק האמצעי התחתון להעביר לצד שמאל מעל הרצועות שקפלתן לפני לקחת את הרצועות מצד ימין ולקפל מתחת לרצועות של צד ימין ולאחר מכן לקחת את הרצועות מצד שמאל ולקפל אותן מעל לרצועות מצד ימין בשלב זה לקפל את כל הקצוות מתחת ולעצב בעזרת הידיים צורה עגולה.
להתפיח בתבניות משומנות עגולות ל45 דקות למרוח 2 חלמונים טרופים עם חצי כף חומץ תפוחים לאחר 30 דקות התפחה למרוח בביצה שנית ומיד לפני הכנסת החלות לתנור למרוח שוב.
לחמם תנור ל220 מעלות ולאפות 15 שעה ואז ל180 מעלות לעוד 30 דקות ב10 דקות האחרונות להשפריץ מים בתנור 5-6 פעמים עד לקבלת צבע חום עשיר.
https://www.facebook.com/shuly.karasin/videos/10153310139593398/.