ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר מערבבים תחילה את הקמח עם המלח, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבל מוסיפים את השמרים היבשים ומערבלים..
-
2
מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים וממשיכים לערבל במהירות איטית בערך 10 דקות..
-
3
מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל בערך 5 דקות..
-
4
מוציאים ושמים בקערה מכסים ושמים להתפחה כשעה..
-
5
לשים את הבצק ומחלקים בערך ל-20 כדורים בינוניים..
-
6
בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות..
-
7
מרדדים את כדורי הבצק לעיגולים בגודל של פיתה..
-
8
מרפדים תבנית עם נייר אפיה ושמים בכל פעם 4 פיתות.
-
9
לאפות בחום של 250 מעלות בערך 6-5 דקות להפוך את הפיתות ולאפות עוד 5-6 דקות..
-
10
עוטפים במגבת את הפיתות..
-
11
יוצאים טעימים ולא צריך לקנות אין כמו להכין פיתות בבית.
1
בקערת המיקסר מערבבים תחילה את הקמח עם המלח, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבל מוסיפים את השמרים היבשים ומערבלים..
2
מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים וממשיכים לערבל במהירות איטית בערך 10 דקות..
3
מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל בערך 5 דקות..
4
מוציאים ושמים בקערה מכסים ושמים להתפחה כשעה..
5
לשים את הבצק ומחלקים בערך ל-20 כדורים בינוניים..
6
בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות..
7
מרדדים את כדורי הבצק לעיגולים בגודל של פיתה..
8
מרפדים תבנית עם נייר אפיה ושמים בכל פעם 4 פיתות.
9
לאפות בחום של 250 מעלות בערך 6-5 דקות להפוך את הפיתות ולאפות עוד 5-6 דקות..
10
עוטפים במגבת את הפיתות..
11
יוצאים טעימים ולא צריך לקנות אין כמו להכין פיתות בבית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים