לןגן

פיתות ביתיות טעימות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 26/11/2017 | 12:02
פיתות ביתיות טעימות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מערבבים תחילה את הקמח עם המלח, מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבל מוסיפים את השמרים היבשים ומערבלים.

  2. מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים וממשיכים לערבל במהירות איטית בערך 10 דקות.

  3. מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל בערך 5 דקות.

  4. מוציאים ושמים בקערה מכסים ושמים להתפחה כשעה.

  5. לשים את הבצק ומחלקים בערך ל-20 כדורים בינוניים.

  6. בינתיים מחממים את התנור ל-250 מעלות.

  7. מרדדים את כדורי הבצק לעיגולים בגודל של פיתה.

  8. מרפדים תבנית עם נייר אפיה ושמים בכל פעם 4 פיתות

  9. לאפות בחום של 250 מעלות בערך 6-5 דקות להפוך את הפיתות ולאפות עוד 5-6 דקות.

  10. עוטפים במגבת את הפיתות.

  11. יוצאים טעימים ולא צריך לקנות אין כמו להכין פיתות בבית