ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
1 כף פטרוזיליה יבשה אפשר בלי
-
-
-
להברשה ביצה עם מעט סוכר ומעט מלח
-
או במקום ביצה אפשר להבריש רק עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח אחרי שאופים עשר דקות בערך להבריש עם המים ולהמשיך לאפות לחזור על זה 3 פעמים עד סוף האפיה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להשאיר רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות ולהתפיח חצי שעה .
-
2
ללוש ושוב התפחה של 20 דקות .
-
3
לחלק ל16 כדורים לקמח לתת לנוח 10 דקות לקחת סכין חדה ולעשות פסים באמצע הלחמניה .
-
4
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם כוס מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולחזור על הפעולה 3 פעמים ולהמשיך לאפות .
-
5
מומלץ בסוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית .
-
6
יוצאת לחמניה רכה וטעימה עם ריח משגע .
-
7
אם רוצים תוספת .
-
8
לערבב את השמן זית עם פטרוזיליה יבשה ושמיר ולהבריש את הלחמניות אחרי האפיה .
-
9
בהצלחה 💓.
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להשאיר רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לשמן מעט לכסות ולהתפיח חצי שעה .
2
ללוש ושוב התפחה של 20 דקות .
3
לחלק ל16 כדורים לקמח לתת לנוח 10 דקות לקחת סכין חדה ולעשות פסים באמצע הלחמניה .
4
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם כוס מים עם מעט מלח ומעט סוכר ולחזור על הפעולה 3 פעמים ולהמשיך לאפות .
5
מומלץ בסוף האפיה להבריש עם מעט שמן זית .
6
יוצאת לחמניה רכה וטעימה עם ריח משגע .
7
אם רוצים תוספת .
8
לערבב את השמן זית עם פטרוזיליה יבשה ושמיר ולהבריש את הלחמניות אחרי האפיה .
9
בהצלחה 💓.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים